Bureaukalender 2019

Bedank relaties aan het eind van het jaar voor de fijne samenwerking en het vertrouwen

Het contact dat je in de decembermaand met jouw relatie hebt is zo waardevol. Even langsgaan, kort praatje, kopje koffie en elkaar een goede Kerst en jaarwisseling wensen.

Dit jaar is het waarschijnlijk niet mogelijk om persoonlijk je relaties te bedanken. Je kunt dit natuurlijk op verschillende manieren oplossen. Zo kun je bijvoorbeeld de kalender vergezeld met een persoonlijke boodschap opsturen of de kalender symbolisch digitaal overhandigen en daarna opsturen. Je kunt dan zelfs digitaal een kopje koffie samen drinken. Zo zijn er nog meer manieren te bedenken in deze bijzondere tijd waarin we op dit moment verkeren. Normaal wordt dit contact al enorm gewaardeerd, dat zal dit jaar helemaal het geval zijn!

Kalenders voor de zakelijke markt
Toffe Kalenders heeft producten ontwikkeld die bij deze missie passen. Geen fles wijn of een kerstpakket, maar een relatiegeschenk met een hoge marketingwaarde. Daarom hebben wij bureaukalenders en wandkalenders ontwikkeld voor de zakelijke markt. Door jouw logo en/of persoonlijke boodschap in te laten drukken ben je met een wandkalender of bureaukalender een jaar lang onder de aandacht bij jouw relatie. Wat wil je nu nog meer?

Voor elk budget
Onze collectie bestaat uit wandkalenders, driehoekskalenders en bureaukalenders. Door dit assortiment te voeren hebben we een eindejaarsgeschenk passend bij elk budget. Daarnaast zijn onze producten al vanaf 25 stuks te bestellen, dus ook geschikt voor kleinere bedrijven of organisaties.

Vriendelijk voor het milieu

Toffe Kalenders wil zo weinig mogelijk CO2 uitstoten. En wat ze toch uitstoten, compenseren ze door indirect een project op Sumatra te steunen. Daarom werkt Toffe Kalenders samen met drukkerij Zalsman uit Kampen. Deze drukkerij is hiervoor een samenwerking aangegaan met Paul Burgers van CO2-Operate. Toffe Kalenders compenseert zo CO2 en de lokale bevolking ontvangt de opbrengst van de vruchtdragende bomen.

Logo CO2neutraal-drukwerk

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe kalenders,
uitbreidingen van het assortiment en mooie aanbiedingen?

Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja! Ik schrijf mij in.